In de natuur

Golfen in combinatie met wandelen en fietsen

Een actief weekend weg is een goede manier om eens uit de sleur te komen. Door inspanning en ontspanning te combineren komt je conditie nog wat meer op peil. Stel je weekend weg in het teken van sportieve activiteiten zoals golfen, wandelen en fietsen en ga eropuit! Ben je een liefhebber van golfen, dan sla je twee vliegen in een klap. Je speelt ontspannen een rondje golf en loopt daarbij, zo zegt men, ook nog eens zeker een kilometer of vijf. Mits je geen buggy huurt natuurlijk. Heb je op je golfweekend na 18 holes nog niet genoeg gelopen, dan kun je in een natuurgebied in de omgeving van het hotel een mooie wandeling gaan maken. Ook kun je er voor kiezen om na het golfen te gaan fietsen. Er zijn fietsroutes in het hotel beschikbaar. Bekijk nu de pagina met golfaanbiedingen in hotels nabij de natuur.

Stel je eigen golfarrangement samen!

Op Hotel4Golf.nl kun je gemakkelijk een hotel met golfarrangement boeken met een mooie ligging in de natuur. De hotels in het land en regio van jouw keuze filter je daarna precies op jouw wensen. Je kunt ook extra opties kiezen, zoals een diner, fietshuur of gebruik van de sauna. Bekijk het overzicht golfarrangementen en boek een weekendje weg, inclusief overnachting in een hotel nabij de natuur, greenfees en diners.

Golfen nabij natuurgebieden

Op Hotel4Golf.nl vind je golfaanbiedingen voor een weekendje weg in een comfortabel hotel. Je actieve weekend weg staat in het teken van sportieve activiteiten, maar je kunt je weekendje weg ook combineren met culinaire diners of halfpension diner. Op Hotel4Golf.nl reserveer je snel een golfweekend en je betaalt geen boekingskosten. Wij bieden je onder meer golfarrangementen in hotels in of nabij natuurgebieden in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Golfarrangementen en golfbanen in Drenthe

Een tip voor een golfweekend in een regio met veel mooie golfbanen is Drenthe. In deze provincie kun je naar hartelust golfen en wandelen en fietsen in de omringende natuur. Er zijn zelfs twee nationale parken, te weten het Drents-Friese-Wold en Dwingelderveld. Verder vind je hier de bekende zandrug de Hondsrug, die zich uitstrekt van Drenthe tot Groningen.

Overzicht golfbanen in en nabij Drenthe:
» Golfclub de Semslanden - Gasseltenijeveen
» Golfbaan Martensplek - Tiendeveen
» Drentse golfclub De Gelpenberg - Aalden
» 'Drentsche Golf & Country Club' te Zeijerveen
» Golf Club Hooge Graven - Ommen
» Golfclub Zwolle - Zwolle
» Gut Dueneberg - Haren (D)