Golfarrangement België

Golfarrangementen in België

Met name in Oost-België en Belgisch Limburg zijn er prachtige golfbanen aangelegd. Bekend en populair bij golfliefhebbers is Golf & Hotel Henri-Chapelle. Dit golfhotel met drie 18-holes golfbanen is ideaal voor een golfarrangement België. ✔️Direct online reserveren! ✔️Geen reserveringskosten!

Golfarrangement België - regiotip

Golfen in Oost-België

Oost-België wordt ook wel de Belgische Oostkantons genoemd. Het is een glooiend en dunbevolkt gebied, dus met veel ruimte en groen. Bijzonder is het natuurgebied de Hoge Venen-Eifel, waar een mooie natuurwandeling zeker de moeite waard is, als je als golfer ook van de natuur houdt. Deze regio ligt niet ver van de Nederlandse grens met Zuid-Limburg. Golfliefhebbers die een golfweekend weg zijn in Limburg, combineren dit regelmatig met een extra dag golfen in Oost-België.

Golfarrangement België - hoteltip

Golf & Hotel Henri-Chapelle, Welkenraedt (Oost-België)

Golf & Hotel Henri-Chapelle is een zeer ruim opgezet hotel met golfbaan in Oost-België. Het is prachtig gelegen, ingebed in het mooie heuvelachtige landschap, op 40 km van Maastricht. Met drie prachtige 18 holes golfbanen is dit een waar paradijs voor golfers. Dit golfhotel heeft ook een overdekte driving range, restaurant en bar en biedt comfortabele standaard en superior kamers.

Veelgestelde vragen

Een golfarrangement in België bestaat in ieder geval uit een of meer 9-holes of 18-holes greenfees en hotelovernachting(en). Daarnaast zijn er allerlei extra opties mogelijk, zoals een buggy, diner, fietshuur of sauna. Bekijk alle mogelijkheden voor een golfarrangementen in België op de website Hotel4Golf.nl
Nee, een starttijd hoef je niet zelf te reserveren. Een greenfee is inclusief bij je golfarrangement en de starttijden worden voor je geregeld. In een enkel geval vraagt een hotel of je zelf de starttijd even met de golfbaan wilt afstemmen. Neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice.
Ja dat kan zeker! Voldoet een samengesteld golfarrangement in België niet helemaal aan jouw wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor een golfvakantie op maat aan!