Golfen & Dineren

Golfarrangementen inclusief diner

Golfen is voor een groeiend aantal mensen een regelmatig terugkerend thema voor een actief weekendje weg. Golfen ontspant en is een leuke activiteit om samen met anderen te doen. Maar ook de interesse voor culinaire gerechten neemt toe in populariteit. Hou je van lekker uit eten en ben je een liefhebber van golf? Combineer dan de twee genoegens 'golf' en 'gastronomie'. Bekijk onze golfaanbiedingen inclusief diner en boek een passend golfarrangement. Je geniet van een heerlijk gastronomisch golfweekend! ✔️Ruime keuze culinaire golfarrangementen! ✔️Golfweekend en diner direct online reserveren! ✔️Geen boekingskosten!

Culinaire golfarrangementen

Als liefhebber van gastronomie en golfen heb je je perfecte weekendje weg zo gevonden! Op onze golfwebsite bieden we culinaire golfarrangementen voor een golfweekendje weg, in combinatie met lunch en diner. We hebben alle golfarrangementen, inclusief greenfee, diner en hotelovernachting, verzameld en overzichtelijk onder elkaar geplaatst. Je vindt hier culinaire golfarrangementen bij hotels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Maak nu je keuze voor een golfarrangement inclusief diner bij hotels met een uitstekend restaurant.

Dineren in het hotel of op de golfbaan?

Je hebt de keuze voor een maaltijd op de golfbaan of diner in hotel. Sommige golfbanen hebben gastronomie hoog in het vaandel staan. Je kunt dan in het restaurant op de golfbaan verfijnde culinaire gerechten bestellen, zowel voor de lunch als het diner. Bij weer andere golfbanen is het culinaire aanbod beperkter. Het hangt er ook van af of je 's morgens of 's middags golft. Het is onze ervaring dat men meestal kiest voor een lunch op de golfbaan en/of een uitgebreid diner 's avonds in het hotel.

UITGELICHTE GOLFARRANGEMENTEN - inclusief diner


» Gratis koffie en thee op de kamer
» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» Koffie/thee en lekkernij (Prise d'eau Golf)
» 1 x 18 holes greenfee
» 1 x 3-gangendiner (Auberge du Bonheur)
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 209 p.p.

» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangen keuzediner
» 1 x 18-holes greenfee
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 156,50 p.p.

» 1 overnachting
» 1 x ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangen chef's menu
» 1 x 18-holes greenfee
» Wandel en fietsroutes
» Vechtdal magazine
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 153 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid Zeeuws ontbijtbuffet
» 1 x 18 holes greenfee bij golfbaan Grevelingenhout
» 1 x 4-gangen specialiteiten menu
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 166 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Overnachting(en)
» Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
» Dagelijks 3-gangendiner
» Greenfee 18 holes
» Gebruik zwembad, sauna, bubbelbad bij Boshotel Vlodrop
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 199,50 p.p.

» Ontvangst met glas bubbels
» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijt
» 1 x 4-gangen proeverij
» 1 x 18 holes greenfee
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 198,50 p.p.

Veelgestelde vragen

Een culinair golfarrangement bestaat minimaal uit een 9-holes of 18-holes greenfee, een diner op de golfbaan of in het hotel en een hotelovernachting. Daarnaast zijn er allerlei extra opties mogelijk, zoals een buggy, fietshuur of sauna.
Er zijn vele mogelijkheden voor een culinair golfarrangement. Bekijk de tips op de speciale pagina Golfen & Gastronomie op golfwebsite Hotel4Golf.nl
Nee, een starttijd hoef je niet zelf te reserveren. Een greenfee is inclusief in je golfarrangement en de starttijden worden voor je geregeld. In een enkel geval vraagt een hotel of je zelf de starttijd even met de golfbaan wilt afstemmen. Neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice.
Ja dat kan zeker! Voldoet een vaststaand golfarrangement niet helemaal aan jouw wensen? Vraag dan een golfofferte op maat aan!