Golfen & Wellness

Golfarrangementen inclusief wellness

Steeds meer mensen kiezen golf als aanleiding en thema voor een weekend weg eropuit, want golfen is een fantastische bezigheid om te ontspannen tijdens een weekendje weg. Je bent dan lekker actief bezig in de buitenlucht, maar komt tegelijkertijd ook geestelijk tot rust door de concentratie bij het golfen. Na de actieve ontspanning van je rondje golf is het dan tijd voor totale lichamelijke ontspanning. Wat is er dan heerlijker dan een bezoekje aan de sauna? ✔️Ruime keuze wellness golfarrangementen! ✔️Golfweekend en sauna direct online boeken! ✔️Geen reserveringskosten!

Wellness golfarrangementen

Wij hebben alle golfarrangementen inclusief gebruik van wellnesscentrum al voor je op een rijtje gezet. Beleef een extra ontspannen golfweekendje weg en duik na het golfen de sauna in. En boek eventueel als extra nog een wellnessbehandeling of massage. Dat maakt je wellness golfweekend helemaal compleet. Wij bieden je wellness golfarrangementen met overnachting in hotels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Bekijk alle geselecteerde golfarrangementen voor een golfweekend, inclusief entree voor het wellnesscentrum bij het hotel.

Golfweekend weg, inclusief massage en sauna

Bij een aantal hotels heb je de mogelijkheid om een massage te boeken bij de wellnesssalon. Na een actief rondje golf wordt je heerlijk onder handen genomen met geurende olie. Je spieren ontspannen en worden weer helemaal soepel. De relaxte warmte van de sauna doet de rest. Vooral bij een infrarood sauna dringt de warmte diep door in de spieren. Tenslotte kom je verder tot rust in het bubbelbad of Turks stoombad. Kies voor een wellnesshotel als je een golfarrangement gaat boeken. Je actieve golfweekend was nog nooit zo ontspannen!

Veelgestelde vragen

Er zijn vele mogelijkheden voor een wellness golfweekend. Bekijk de tips op de speciale pagina Golfen & Wellness op golfwebsite Hotel4Golf.nl
Een wellness golfarrangement bestaat minimaal uit een 9-holes of 18-holes greenfee, een hotelovernachting en gebruik van sauna of wellnesscentrum. Daarnaast zijn er allerlei extra opties mogelijk, zoals een buggy, diner, fietshuur, massage of wellnessbehandeling.
Nee, een starttijd hoef je niet zelf te reserveren. Een greenfee is inclusief in je golfarrangement en de starttijden worden voor je geregeld. In een enkel geval vraagt een hotel of je zelf de starttijd even met de golfbaan wilt afstemmen. Neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice.
Ja dat kan zeker! Voldoet een vooraf vastgesteld golfarrangement niet helemaal aan jouw wensen? Vraag dan een golfofferte op maat aan!