Golfweekend

Weekendje weg golfen

Ben je een liefhebber van golfen, dan sla je tijdens een golfweekend weg twee vliegen in een klap. Je speelt ontspannen een rondje golf en loopt daarbij ook nog eens zeker een kilometer of vijf. Mits je geen buggy huurt natuurlijk. Een actief golfweekendje weg is een goede manier om eens uit de sleur te komen. Want met een weekendje weg om te golfen ontdek je mooie golfbanen in een andere omgeving. Je overnacht in een luxe hotel en geniet daar samen met je gezelschap van een gezellig, avondvullend diner. Bekijk nu de pagina met golfaanbiedingen voor een sportief golfweekend. ✔️Ruime keuze golfhotels! ✔️Direct online reserveren! ✔️Geen boekingskosten!

Golfweekend inclusief diner

Ben je een liefhebber van golf, maar hou je ook van lekker en uitgebreid dineren? Kies dan voor een golfweekendje weg met diner. Zo combineer je tijdens je ideale golfweekend je twee passies golf en gastronomie.

Golfweekend inclusief wellness

Wil je na een rondje golf lekker gaan ontspannen in de sauna van het hotel? Dan maak je je golftripje helemaal compleet als je kiest voor een hotel met eigen wellnesscentrum. Je geniet van een golfweekendje weg met wellness.

Golfweekend aan de kust

In de kuststreek zijn er vele mooie golfbanen, waar je tijdens een golfweekend naar hartelust een balletje kunt slaan. Ben je klaar met je ronde golf, dan is de zee binnen handbereik. Bekijk het overzicht voor een golfweekendje aan de kust.

Wandelen en fietsen tijdens golfweekend

Heb je op je golfweekend na 18 holes nog niet genoeg gelopen, combineer je golfweekend weg dan met andere sportieve activiteiten, zoals wandelen en fietsen. Ga er te voet op uit en maak een mooie wandeling in een natuurgebied in de omgeving van het hotel. Ook kun je er voor kiezen om na het golfen te gaan fietsen. Er zijn fietsroutes in het hotel beschikbaar. Door inspanning en ontspanning te combineren komt je conditie tijdens een golfweekendje weg nog wat meer op peil.

Weekendje golfen bij natuurgebied

Op deze website vind je golfaanbiedingen voor een weekendje weg golfen, inclusief overnachten in een comfortabel hotel. Je actieve golfweekendje weg staat uiteraard in het teken van golf. Maar maak ook eens een mooie wandeling of fietstocht in de natuur. Hier kun je een weekendje golfen boeken bij een hotel met golfbaan in of nabij prachtige natuurgebieden in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Reserveer snel een golfweekend van jouw keuze. En bij ons betaal je geen boekingskosten.

UITGELICHTE GOLFWEEKENDJES WEG


» 1 overnachting
» 1 x ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangen chef's menu
» 1 x 18-holes greenfee
» Wandel en fietsroutes
» Vechtdal magazine
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 153 p.p.

» Gratis koffie en thee op de kamer
» Ontvangst met koffie/thee op de golfbaan
» 1 overnachting
» 1 x authentiek streekproducten ontbijt
» 1 x greenfee 18 holes
» 1 x Private Table Barbecue (bij de golfbaan)
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 130 p.p.

» 1 overnachting
» 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangen keuzediner
» 1 x 18-holes greenfee
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 166,50 p.p.

Stel je eigen golfweekend samen!

Op deze website kun je eenvoudig een golfweekend boeken op basis van jouw wensen. Dat kan door zelf je opties te kiezen. Bijvoorbeeld 9-holes of 18-holes, hotel in de natuur of aan zee of golfen in een bepaalde regio. Je kunt ook extra opties kiezen, zoals een diner, fietshuur of sauna.

Vraag een golfofferte aan!

Wil je een golfweekend boeken, maar sluiten de golfarrangementen niet helemaal aan bij jouw exacte wensen? Of wil je vrijblijvend een (groeps)offerte ontvangen? Of heb je een vraag over een bepaald hotel of golfarrangement? Laat het ons weten. We helpen je graag!

Golfarrangementen en golfbanen in Drenthe

Een tip voor een golfweekend in een regio met veel mooie golfbanen is Drenthe. In deze provincie kun je naar hartelust golfen en wandelen en fietsen in de omringende natuur. Er zijn zelfs twee nationale parken, te weten het Drents-Friese-Wold en Dwingelderveld. Verder vind je hier de bekende zandrug de Hondsrug, die zich uitstrekt van Drenthe tot Groningen.

Overzicht golfbanen in en nabij Drenthe:
» Golfclub de Semslanden - Gasseltenijeveen
» Golfbaan Martensplek - Tiendeveen
» Drentse golfclub De Gelpenberg - Aalden
» Drentsche Golf & Country Club - Zeijerveen
» Golf Club Hooge Graven - Ommen
» Golfclub Zwolle - Zwolle
» Gut Dueneberg - Haren (D)

Wat anderen ook interessant vonden

Veelgestelde vragen

Een golfweekendje weg bestaat minimaal uit een 9-holes of 18-holes greenfee en een hotelovernachting. Daarnaast zijn er allerlei extra opties mogelijk, zoals een buggy, diner, fietshuur of sauna. Bekijk alle mogelijkheden voor een golfweekend weg op onze website Hotel4Golf.nl
Nee, een starttijd hoef je niet zelf te reserveren. Een greenfee is inclusief bij je golfweekend en de starttijden worden voor je geregeld. In een enkel geval vraagt een hotel of je zelf de starttijd even met de golfbaan wilt afstemmen. Neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice.
Ja dat kan zeker! Voldoet een vaststaand golfarrangement niet helemaal aan jouw wensen voor een golfweekendje weg? Vraag dan vrijblijvend een golfofferte op maat aan!