Golfarrangement Luxemburg

Golfarrangementen in Luxemburg

Luxemburg is een relatief dunbevolkt land met veel natuur. Het landschap bestaat uit beboste heuvels en groene dalen met stromende beken en rivieren. De golfbanen zijn ruim van opzet en niet druk. Je hebt er alle tijd en ruimte om heerlijk rustig je golfrondje te maken. De mensen zijn gemoedelijk en de hotels gastvrij. Je kunt er comfortabel overnachten en heerlijk dineren in een van de kleine, schilderachtige stadjes met burchten en kastelen. Dit alles maakt Luxemburg tot een goede tip voor een golfvakantie. ✔️Direct online reserveren! ✔️Geen reserveringskosten!

Golfarrangement Luxemburg - regiotip

Golfen in de Luxemburgse Ardennen

Het gebied van de Ardennen omvat ook een groot deel van Luxemburg. In de Luxemburgse Ardennen staat gastronomie hoog in het vaandel. Hier kun je golfen en dineren optimaal combineren. In het noorden van het Groothertogdom Luxemburg ligt het pittoreske stadje Clervaux. De 18-holes golfbaan van Golf de Clervaux ligt in een prachtige heuvelachtige omgeving. Dat maakt deze golfbaan ook tot een uitdaging voor geoefende golfers.

Golfarrangement Luxemburg - hoteltip

Gourmet & Relax Hotel De La Sûre, Esch-sur-Sûre (Ardennen)

Met een golfarrangement bij Gourmet & Relax Hotel De La Sûre ga je een weekendje echt genieten. Hier combineer je golfen en wellness. Je golft op de mooiste golfbanen in Luxemburg en geniet van heerlijke diners en ontspannende wellnessfaciliteiten. Bij je golfarrangement in Luxemburg is 2 x 18-holes inbegrepen, naar keuze bij de golfbaan in Clervaux, Junglinster en/of Canach.

Golfarrangement Luxemburg - hoteltip

Hotel du Commerce Clervaux (Ardennen)

Overnachten, ontbijten en dineren in het comfortabele Hotel du Commerce Clervaux en golfen op de mooie golfbaan van Clervaux. Bij je golfweekend zijn 2 greenfees op de 18-holes golfbaan van Golf de Clervaux inbegrepen. Je kunt het zwembad, de sauna en de fitnessruimte vrij gebruiken. Het hotel ligt langs de rivier de Clerve, onder kasteel Clervaux.

Veelgestelde vragen

Een golfarrangement in Luxemburg bestaat in ieder geval uit een of meer 9-holes of 18-holes greenfees en hotelovernachting(en). Daarnaast zijn er allerlei extra opties mogelijk, zoals een buggy, diner, fietshuur of sauna. Bekijk alle mogelijkheden voor een golfarrangementen in Luxemburg op de website Hotel4Golf.nl
Nee, een starttijd hoef je niet zelf te reserveren. Een greenfee is inclusief bij je golfarrangement en de starttijden worden voor je geregeld. In een enkel geval vraagt een hotel of je zelf de starttijd even met de golfbaan wilt afstemmen. Neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice.
Ja dat kan zeker! Voldoet een samengesteld golfarrangement in Luxemburg niet helemaal aan jouw wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor een golfvakantie op maat aan!