Golfarrangementen aan de kust

Golfweekendje weg - golfen aan zee

Hou je van golfen maar ook van de zee? Dan is een golfweekendje weg aan de kust een uitkomst voor je. In de kuststreek zijn er vele mooie golfbanen te vinden. Daar kun je naar hartelust een balletje slaan. Heb je na 18 holes genoeg gezien van de golfbaan? Dan zijn de stranden en de zee binnen handbereik. Maak eens een ontspannen strandwandeling of een fietstocht door de duinen. Bekijk nu het aanbod golfarrangementen bij hotels aan zee! ✔️Ruime keuze golfarrangementen aan zee! ✔️Golfweekend aan de kust direct online boeken! ✔️Geen reserveringskosten!

Hotels aan de kust met golfaanbieding

Met een golfarrangement aan de kust kun je allereerst met volle teugen genieten van het golfen. Maar ook van alle genoegens die de zee te bieden heeft. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijk weekendje gaan golfen en comfortabel overnachten op de Waddeneilanden Texel of Ameland. Golfen aan zee kan ook in de provincies Noord-Holland en Zeeland en bij een van de golfbanen aan de Belgische kust.

Golfweekend aan zee - eenvoudig reserveren!

Op deze website is het heel eenvoudig om een golfarrangement aan zee te reserveren. En je betaalt bovendien geen reserveringskosten. De starttijden worden voor je gereserveerd en de greenfees voor de golfbanen zijn inbegrepen in je arrangement. Je kunt ook zelf een golfweekend aan zee samenstellen. De hotels kun je naar wens filteren. Bekijk het overzicht golfarrangementen, voeg je extra opties toe en je kan gaan uitkijken naar een heerlijk golfweekendje weg aan zee.

UITGELICHTE GOLFARRANGEMENTEN - aan de kust


» Gratis koffie en thee op de kamer
» 2 overnachtingen
» 2 x uitgebreid Zeeuws ontbijtbuffet
» 1 x greenfee bij golfbaan Grevelingenhout
» 1 x greenfee bij golbaan Goese Golf
» 2 x 4-gangen specialiteiten menu
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 315 p.p.

» Welkomstdrankje
» 2 x overnachting
» 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangen à la carte diner (aankomstdag)
» 1 x 18-holes greenfee par 3
» Gratis fiets- en wandelroutes
» Gratis WiFi

» 1 overnachting
» 1 x ontbijtbuffet
» 1 x 3-gangen chef's menu
» 1 x 18-holes greenfee
» Wandel en fietsroutes
» Vechtdal magazine
» Gratis parkeren
» Gratis WiFi
v.a. 153 p.p.

Veelgestelde vragen

Er zijn vele mogelijkheden voor een golfweekendje weg aan de kust. Bekijk op Hotel4Golf.nl de golftips op de speciale themapagina Golfen aan zee.
Ja dat kan zeker! Past een vooraf samengesteld golfarrangement niet helemaal bij jouw wensen? Vraag dan een golfofferte op maat aan!
Een golfweekend bestaat minimaal uit een 9-holes of 18-holes greenfee en een hotelovernachting. Daarnaast zijn er allerlei extra opties mogelijk, zoals een buggy, diner, fietshuur of sauna.
Nee, een starttijd hoef je niet zelf te reserveren. Een greenfee is inclusief in je golfarrangement en de starttijden worden voor je geregeld. In een enkel geval vraagt een hotel of je zelf de starttijd even met de golfbaan wilt afstemmen. Neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice.