Golfvakantie

Golfvakantie met een of meer golfbanen

Golfen is een geweldige invulling voor een vakantie. Met een actieve golfvakantie ben je er echt helemaal tussenuit. Het spreekt haast voor zich dat je tijdens het golfen de dagelijkse zorgen achter je laat. Je speelt een of meerdere rondjes golf op golfbanen in een prachtige omgeving. Fantastisch golfen, heerlijk eten en lekker ontspannen. Je geniet volop, het is (golf)vakantie! ✔️Ruime keuze golfvakanties! ✔️Direct online reserveren! ✔️Geen boekingskosten!

Golfvakantie in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland

Op deze website vind je een groot aantal golfarrangementen voor een golfvakantie bij een van de golfhotels in Nederland. Daarnaast kun je ook een golfvakantie in België, Luxemburg of Duitsland boeken. Golfbanen bevinden zich meestal in of vlakbij de natuur. Combineer het golfen daarom ook eens met wandelen en fietsen door de natuur. En als je een golfvakantie aan de kust boekt, dan is een ontspannen strandwandeling of fietstocht door de duinen een must. De volgende dag ben je weer fit voor je volgende 18-holes.

Golfvakantie - golfen en meer

Bij een golfvakantie horen natuurlijk ook culinaire diners, ontspanning in de sauna, een massage en overnachtingen bij de beste hotels. Je kunt een golfvakantie eenvoudig filteren op basis van jouw wensen. Aan jou de keuze! Wij wensen je alvast veel golfplezier op de uitdagende golfbanen. Geniet van een actieve en gezellige golfvakantie met je partner, vrienden of collega's. Onze samenwerkende hotels zullen jullie in de watten leggen.

Golfweekend

Heb je te weinig vakantiedagen voor een langere golfvakantie, of ben je alleen in het weekend vrij, dan is een golfweekendje weg een uitkomst voor jou. Tip: boek een hotel met eigen golfbaan of met golfbaan naast het hotel.

Golfarrangement

We selecteerden vele golfarrangementen voor een korte golfvakantie. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit een golfvakantie met diners of inclusief gebruik van de wellnessfaciliteiten in je hotel. Lees meer over golfarrangementen.

Stel je eigen golfvakantie samen!

Je kunt naar wens zelf een golfvakantie samenstellen. Met behulp van extra opties stem je een golfvakantie helemaal op jouw wensen af. Het online boeken van een golfvakantie is op deze website gratis. Wij berekenen geen servicekosten!

Offerte voor golfvakantie aanvragen

Heb je advies nodig bij het maken van een reservering voor een golfvakantie? Ons team helpt je graag. En zelfs dan betaal je bij ons geen boekingskosten! We sturen je graag enkele offertes voor een golfvakantie.

Veelgestelde vragen

Een golfvakantie bestaat in ieder geval uit 9-holes of 18-holes greenfees en hotelovernachtingen. Daarnaast zijn er allerlei extra opties mogelijk, zoals een buggy, diner, fietshuur of sauna. Bekijk alle mogelijkheden voor een golfvakantie op onze website Hotel4Golf.nl
Nee, een starttijd hoef je niet zelf te reserveren. Een greenfee is inclusief bij je golfweekend en de starttijden worden voor je geregeld. In een enkel geval vraagt een hotel of je zelf de starttijd even met de golfbaan wilt afstemmen. Neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice.
Ja dat kan zeker! Voldoet een samengestelde golfvakantie niet helemaal aan jouw wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor een golfvakantie op maat aan!