Golfarrangement Duitsland

Golfarrangementen in Duitsland

Golfen in Duitsland is een goede tip voor golfliefhebbers. Vanuit Nederland en België bereik je in enkele uren de mooiste golfbanen in de Eifel en het Sauerland. Dat maakt een golfweekend in het buitenland heel interessant. Het Sauerland is een mooie bestemming voor een golfarrangement in Duitsland. In dit middelgebergte in Duitsland zijn op hoogvlaktes diverse golfbanen aangelegd. ✔️Direct online reserveren! ✔️Geen reserveringskosten!

Golfarrangement Duitsland - regiotip

Golfen in het Sauerland

De natuur en de panorama's in het Sauerland zijn schitterend. De omgeving zorgt voor het gevoel dat je er tijdens een golfvakantie echt even helemaal uit bent. Onder meer de populaire vakantieplaats Winterberg heeft een golfbaan. Op de glooiende en uitdagende 9-holes golfbaan van Golfclub Winterberg kun je aan je handicap werken. Centraal in het Sauerland ligt in de plaats Schmallenberg de spectaculaire golfbaan van Golfclub Schmallenberg, met maar liefst 27-holes.

Golfarrangement Duitsland - hoteltip

Hesborner Kuckuck, Hallenberg (Sauerland)

Met een golfarrangement bij hotel Hesborner Kuckuck, in het pittoreske plaatsje Hallenberg in het Sauerland, overnacht je comfortabel en ga je golfen op de golfbaan in Winterberg. Voor je ontspanning na een actieve golfdag, kun je in het hotel gratis gebruik maken van de Finse sauna, de biosauna, het stoombad en de rustruimte.

Golfarrangement Duitsland - hoteltip

Romantik- und Wellnesshotel Deimann, Schmallenberg (Sauerland)

Met een golfarrangement in het luxe 5-sterren Romantik- und Wellnesshotel Deimann in het Hochsauerland ga je optimaal genieten van de combinatie golfen, wellness, gastronomie en luxe. Op slechts 500 meter van dit hotel ligt Panorama Golfclub Schmallenberg (27-holes), in een schilderachtige omgeving in het mooie Sauerland.

Veelgestelde vragen

Een golfarrangement in Duitsland bestaat in ieder geval uit een of meer 9-holes of 18-holes greenfees en hotelovernachting(en). Daarnaast zijn er allerlei extra opties mogelijk, zoals een buggy, diner, fietshuur of sauna. Bekijk alle mogelijkheden voor een golfarrangementen in Duitsland op de website Hotel4Golf.nl
Nee, een starttijd hoef je niet zelf te reserveren. Een greenfee is inclusief bij je golfarrangement en de starttijden worden voor je geregeld. In een enkel geval vraagt een hotel of je zelf de starttijd even met de golfbaan wilt afstemmen. Neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice.
Ja dat kan zeker! Voldoet een samengesteld golfarrangement in Duitsland niet helemaal aan jouw wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor een golfvakantie op maat aan!