Vind een golfarrangement!
  • Golfarrangementen bij de betere hotels
  • Persoonlijke service
  • Geen reserveringskosten

Al meer dan 10 jaar specialist in golfarrangementen!

Golfers ontvangen een cadeautje!

Boek je een golfarrangement ter waarde van minimaal € 500, dan geven we je golfvouchers cadeau. Elke persoon heeft recht op een setje van 5 golfvouchers, die naar de hoofdboeker worden toegestuurd. De vouchers zijn 1 jaar geldig vanaf de aankomstdatum. Met GolfVouchers speel je heel voordelig op 10 golfbanen in Nederland en Duitsland. Het principe is 2 greenfees voor de prijs van 1 greenfee.

5 redenen om nu een golftripje te plannen

  1. Afstand houden bij golf is geen probleem
  2. Zekerheid met soepele annuleringsvoorwaarden
  3. Golfen op de mooiste golfbanen in Nederland en België
  4. Ontvang vrijblijvend een golfofferte
  5. Krijg een setje golfvouchers cadeau t.w.v. € 22,95 per persoon!

Golfarrangementen voor een golfweekend of golfvakantie

Op deze website vind je een overzicht van hotels met aantrekkelijke golfarrangementen voor een golfweekend weg of golfvakantie. Je speelt op de mooiste golfbanen en geniet van een verblijf in een comfortabel hotel. Veelal bestaat een golfarrangement uit een overnachting inclusief greenfee bij een golfbaan in de omgeving.

Hotel inclusief greenfee + extra opties

Wij maken het je gemakkelijk om een heerlijk weekendje te gaan golfen met alles erop en eraan. Het verblijf in een hotel en je greenfee is veelal inbegrepen. De starttijden worden voor je gereserveerd. Daarnaast kun je naar keuze extra opties toevoegen, zoals een diner in het hotelrestaurant. Of kies voor fietshuur om de omgeving te ontdekken. Of boek als extra optie het gebruik van de wellnessfaciliteiten van het hotel. Lekker ontspannen in de sauna na een rondje golfen!

Ruim hotelaanbod en géén reserveringskosten!

Op deze website is het boeken van een golfarrangement of golfvakantie gratis. Je betaalt aan ons geen reserveringskosten. In het ruime aanbod vind je zeker een mooi hotel met golfarrangement dat bij jouw wensen past.