Voorwaarden

Algemeen

Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de volgende websites van Feel2Travel: Charmanthotel.com, Hotel4Wellness.nl, Hotel4Dinner.com, Hotel4Golf.nl en HotelPluz.com. Wij verzoeken je deze algemene voorwaarden goed door te nemen voordat je gebruik maakt van deze website. Indien je van deze website gebruik maakt houdt dat in dat je instemt met deze voorwaarden. Afwijkingen in de voorwaarden kunnen alleen schriftelijk worden gemaakt en zijn alleen geldig na een schriftelijk akkoord van Feel2Travel. Door het maken van een reservering ga je een overeenkomst aan met het hotel waarvoor de reservering gemaakt wordt. De door je verstrekte gegevens worden gebruikt voor het sluiten van deze overeenkomst.

 

Geen reserveringskosten

Je hoeft voor het maken van een reservering op deze website geen reserveringskosten te betalen aan Feel2Travel. Soms vragen hotels wel een kleine boekings- of handlingfee voor het verwerken van je reservering.

 

Gebruik van deze website

Op deze website bieden wij je informatie over hotels, uitsluitend bedoeld voor het online maken van een hotelreservering. Deze website helpt je als gebruiker om hotels en arrangementen te vinden. Alle arrangementen op de websites van Feel2Travel zijn vrijblijvend en worden door het betreffende hotel aangeboden. Feel2Travel biedt hotels de mogelijkheid arrangementen op de website te plaatsen. Feel2Travel stuurt de reservering door naar het hotel. De reservering is een overeenkomst tussen de boeker en het hotel.

Nadat je een reservering op de website hebt gemaakt wordt er automatisch een reservering of reserveringsaanvraag naar het hotel van je keuze verstuurd. Je ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk een bevestiging van je reservering per e-mail. Of je reservering definitief door kan gaan hangt af van de beschikbaarheid en het acceptatiebeleid van het hotel.

Alle getoonde informatie en de via onze website gemaakte reserveringen zijn altijd onder voorbehoud van fouten, tussentijdse wijzigingen, verkeerd vermelde prijzen en/of technische en mogelijke andere fouten die zijn ontstaan in het boekingsproces. We doen ons uiterste best om fouten te voorkomen en je de beste service te bieden. Neem bij twijfel contact op met de klantenservice.

 

Selecteren van extra opties

Bij het maken van een zoekopdracht kunnen extra opties worden gekozen. Dit is bedoeld om het je gemakkelijker te maken om het ideale arrangement te vinden dat het beste past bij jouw wensen. Aan de getoonde resultaten op basis van de vermelde extra opties, kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Wat is inclusief?

» Alle diensten die staan vermeld onder het kopje ’Inbegrepen’ in de omschrijving van een arrangement
» Alle extra opties waarvoor een toeslag staat vermeld in de prijsberekening

 

Reserveringsbevestiging

Na het maken van een boekingsaanvraag of reservering ontvang je direct een automatisch verstuurd bericht per e-mail. Heb je geen e-mail ontvangen, controleer dan eerst je map ’ongewenste mail'. Door in te loggen met je e-mailadres en reserveringsnummer kun je de status van je boeking inzien, je boekingsgegevens beheren en je reserveringsbevestiging uitprinten. Met een afdruk van je reserveringsbevestiging of de mail ’Bevestiging van je reservering’ kun je inchecken bij het hotel. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, kun je contact opnemen met de klantenservice.

 

Annulering door Feel2Travel en het hotel

Het hotel en/of Feel2Travel behoudt te allen tijde het recht om een reservering te annuleren indien daartoe redenen zijn. Zoals bij tussentijdse wijzigingen, fouten ontstaan in het boekingsproces, publicatie van foutieve prijzen en sterk afwijkende prijzen waarvan redelijkerwijs kan worden uitgegaan dat deze niet correct zijn. Ook als gevolg van een overboeking kan je reservering worden geannuleerd. In het geval van een annulering door Feel2Travel of het hotel heb je verder geen verplichtingen.

 

Annulering of wijziging van je reservering

Als je je reservering annuleert of indien je niet komt opdagen (no show) kunnen door het hotel annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Je kunt je reservering alleen annuleren op de website waar je hebt geboekt. Log daarvoor eerst in met je e-mailadres en reserveringsnummer. Het annuleren of wijzigen van je reservering gebeurt altijd in overleg met het hotel. Als je wijzigingen wilt aanbrengen in je reservering kun je dat doen door een e-mail te sturen naar de klantenservice.

Elk hotel hanteert eigen annuleringsvoorwaarden. De annuleringsvoorwaarden staan vermeld bij elk arrangement op de website. Staat er niets vermeld of zijn er onduidelijkheden, dan verwijzen we je naar de algemene Uniforme Voorwaarden Horeca van Koninklijke Horeca Nederland of de eigen annuleringsvoorwaarden van het hotel. Je kunt de annuleringsvoorwaarden ook opvragen door een e-mail te sturen naar de klantenservice.

 

Leeftijd

Je moet tenminste 18 jaar oud zijn om op deze website een boeking te mogen maken en je verklaart wettelijk bevoegd te zijn om verbintenissen aan te gaan, en deze website te gebruiken in overeenstemming met deze algemene voorwaarden.

 

Toeristenbelasting

De locale overheid berekent via het hotel vaak toeristenbelasting / gemeentelijke heffingen, veelal op basis van het aantal nachten en personen. Dit is niet inbegrepen in de vermelde kamer- en arrangementsprijzen.

 

Eénpersoonstoeslag

De getoonde vanaf prijzen zijn altijd per persoon per arrangement op basis van tweepersoonsbezetting van de kamer. In geval van verblijf van 1 persoon op de kamer geldt er bij de meeste hotels een toeslag.

 

Betaling in het hotel

Je dient de volledige reissom aan het hotel te betalen bij het in- of uitchecken. Sommige hotels vragen echter om een (gedeeltelijke) vooruitbetaling of verlangen na het maken van een reservering je creditcard gegevens ter garantie van een boeking.

 

Klachten

Klachten betreffende een hotel (zoals over kamer/diner/service) dienen altijd ter plaatse in het hotel te worden gemeld. Het hotel zelf kan op dat moment nog werk maken van je klacht en een oplossing bieden. Indien je klacht ter plaatse niet naar tevredenheid kan worden afgehandeld, kun je deze schriftelijk bij Feel2travel indienen, tot uiterlijk twee weken na de op de reserveringsbevestiging vermelde aankomstdatum.

 

Wijziging van de voorwaarden

Feel2Travel behoudt zich het recht voor de voorwaarden en bepalingen waaronder deze website wordt aangeboden te wijzigen. Door deze website te gebruiken accepteer en erken je deze voorwaarden en bepalingen als bindend.