Golfarrangementen aan de kust

Weekendje golfen aan zee

Hou je van golfen maar ook van de zee? Dan is een golfweekendje weg aan de kust een uitkomst voor je. In de kuststreek zijn er vele mooie golfbanen te vinden waar je tijdens een korte golfvakantie naar hartelust een balletje kunt slaan. Op je actieve golfweekend weg ben je er echt helemaal uit. Je dagelijkse zorgen laat je tijdens het golfen achter je. Heb je na 18 holes genoeg gezien van de golfbaan? Dan zijn de stranden en de zee binnen handbereik. Maak eens een ontspannen strandwandeling of geniet eenvoudigweg van de ontspanning op het warme zand. Ook een fietstocht door de duinen en het achterland van de kust is op je weekendje golf een aanrader.

Stel je eigen golfarrangement samen!

Op Hotel4Golf.nl vind je hotels aan zee met golfaanbiedingen. De hotels kun je naar wens filteren. Bekijk het overzicht golfarrangementen, voeg je extra opties toe en je kan gaan uitkijken naar een heerlijk golfweekendje weg aan de kust.

Hotels aan de kust met golfaanbieding

Op Hotel4Golf.nl reserveer je eenvoudig een golfarrangement en je betaalt geen reserveringskosten. De starttijden worden voor je gereserveerd en de greenfees voor de golfbanen zijn inbegrepen in je arrangement. Aan de kust kun je tijdens een korte golfvakantie allereerst met volle teugen genieten van het golfen, maar ook van alle genoegens die de zee te bieden heeft. Bekijk het aanbod golfarrangementen inclusief greenfees in hotels aan zee in Nederland en België. Je kunt een heerlijk weekendje gaan golfen en comfortabel overnachten op Waddeneiland Texel, in Noord-Holland en Zeeland, maar ook golfen op golfbanen aan de Belgische kust.